Medical kineticsSouplesse, spierversterking en ontspanning door natuurlijk bewegen
Maak je lijf soepel, krachtig en energiek door natuurlijke bewegingen. De Medical Kinetics lessen richten zich vooral op de buikspieren, rug, schouder en bekken. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Met een juiste houding en ademhaling voorkom je klachten. Tijdens de training ontdek je welke bewegingen je leniger en energieker maken. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af.

Je volgt de Medical Kinetics-lessen in groepsverband. Zo kun je elkaar motiveren. Maar je krijgt ook veel individuele aandacht. Ieder mens is tenslotte uniek. We zoeken daarom naar de meest effectieve oefeningen voor elke deelnemer. Daarbij werken we ook met spiegels. We maken je attent op je houding en leren je die te verbeteren.

kop
Wat is Medical Kinetics?
Een uitgebalanceerde training voor lichaam en geest. De oefeningen stimuleren op natuurlijke wijze de stabiliteit, kracht en souplesse van je lichaam en geven je weer energie.

Waar?
De cursus Medical kinetics worden 2 keer in de week gegeven in Sport en Fitnesscentrum Geldermalsen en 1 keer per week in Culemborg.

Voor wie?
Voor iedereen: jong en oud, man en vrouw, met of zonder fysieke klachten. Elke deelnemer krijgt oefeningen die passen bij zijn of haar niveau. Voor meer informatie kunt u contact met Mary van Steenis opnemen.

Hoe vaak?
De cursus Medical Kinetics bestaat uit lessen van een uur. Je volgt een keer per week een Medical Kinetics -les. Er starten regelmatig cursussen.

Wat neem je mee?
Voor het volgen van een Medical Kinetics -les heb je een handdoek en makkelijk zittende kleding nodig.

Wie geeft de Medical Kinetics-lessen?
Mary van Steenis verzorgt de Medical Kinetics -lessen in Geldermalsen en Culemborg. Zij heeft jarenlange ervaring als oefentherapeute Cesar en is opgeleid tot Medical Kinetics-Teacher.

kop kop