Mary H. van Steenispraktijk Mary van Steenis is een ervaren oefentherapeut en beoefent al jaren het vak oefentherapie Cesar. Ze is de eigenaresse van de praktijk ‘Oefentherapie Cesar Geldermalsen-Erichem’.

Mary is al sinds 1971 werkzaam als oefentherapeut Cesar en heeft zich op verschillende vlakken in haar vakgebied ontwikkeld. In de loop der jaren heeft ze veel ervaring opgedaan met het behandelen van klachten zoals bijvoorbeeld; spanningsgerelateerde klachten, burn-out, hyperventilatie, angst en depressie.

Mary heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd waaronder; de Post-HBO bedrijfsoefentherapie aan de VU Amsterdam en de Medical Kinetics opleiding aan het Paramedisch Bij- en Nascholingscentrum Tilburg.
Ze is werkzaam geweest in het verzorgingstehuis Vrijthof te Tiel en op de nieuwe vleugel van Ravestein de verpleegafdeling Steenvliet te Geldermalsen. Tevens behandelt ze mensen aan huis. Zo kan ze cliënten zo gericht mogelijk ondersteunen in het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten.