Cesar TherapiePreventie

Voorkomen is altijd beter dan afwachten. Oefentherapie Cesar Geldermalsen-Erichem biedt ook behandelingen en groepslessen aan ter voorkoming van lichamelijke klachten en verbetering van conditie. Vaak weten we zelf al dat het niet helemaal goed gaat, wacht niet af maar onderneem actie!

Chronische klachten

Heeft u chronische klachten zoals Reuma, Artrose, Osteoporose, Parkinson, Scoliose, MS enzovoort en wilt u toch goed kunnen functioneren en kunnen genieten van de dagelijkse activiteiten? Oefentherapie gaat samen met u aan de gang om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren in het dagelijks leven.

Lichamelijke klachten

Heeft u (langdurige) lichamelijke klachten zoals rugklachten,ademhalingsproblemen, nekklachten, hoofdpijn, enzovoort en wilt u daar eindelijk vanaf zijn? Dan is oefentherapie Cesar de oplossing. Vaak zijn voor deze klachten verkeerde houding- en bewegingspatronen de oorzaak. Oefentherapie pakt de oorzaak van de klacht aan waardoor het effect voor langer termijn is in plaats van tijdelijk.


Directe Toegankelijkheid Oefentherapie (DTO) is er sinds een aantal jaren en maakt oefentherapie voor iedereen rechtstreeks toegankelijk. Je hoeft dus niet naar de huisarts voor een verwijsbrief maar kunt direct een afspraak maken.

kop